LICHIDARE STOCURI

Cele mai bune practici pentru cele mai eficiente rezultate cand aplici genele false

Cele mai bune practici pentru cele mai eficiente rezultate cand aplici genele false

 

Dintotdeauna, femeile au fost preocupate de aspectul lor fizic, pana la cel mai mic detaliu. De-a lungul timpului, acestea s-au folosit de diferite si nenumarate trucuri pentru a-si scoate in evidenta frumusetea, unele dintre acestea fiind de-a dreptul chinuitoare. 
In prezent, insa, au fost dezvoltate mai multe tehnici si metode prin care femeile isi pot accentua trasaturile fizice, unele dintre ele avand rolul de a le usura acest proces de infrumusetare. Un astfel de exemplu este reprezentat si de genele false, care vor scoate in evidenta ochii – poarta catre suflet – fara a fi nevoie de un machiaj strident.

Cum pot fi aplicate genele false? 

Pe piata exista foarte multe tipuri de gene false, unele dintre acestea putand fi puse chiar de cea care le va purta. In acest caz este vorba despre genele banda, care nu pot fi purtate un timp indelungat. 




Pentru aplicarea genelor fir cu fir, dar mai ales a extensiilor de gene, este necesar sa se apeleze la persoane calificate, care detin indemanarea si cunostintele necesare, precum si ustensilele potrivite astfel incat rezultatele sa fie cele dorite. 
Cum tipurile de gene false sunt numeroase, la fel sunt si tehnicile prin care acestea se pot aplica. De exemplu, in cazul genelor banda, care pot fi aplicate acasa, este necesar sa le masori pentru a avea dimensiunea potrivita ochiului – daca este necesar, se poate taia excesul de lungime a genei cu o forfecuta – iar dupa aplicarea adezivului, acestea trebuie aplicate deasupra genelor naturale, pentru a nu le smulge atunci cand genele false vor fi date jos. 
Procedura este asemanatoare si in ceea ce priveste genele false smocuri, pentru care este necesar sa se puna o picatura de adeziv pe o suprafata, prin care va fi trecut fiecare smoc de gene, inainte de a fi aplicate, tot deasupra genelor naturale. In aceasta situatie, femeile au posibilitatea de a stabili cand sa se opreasca cu aplicarea acestora, pentru a obtine rezultatul dorit. 


In schimb, cand vine vorba despre extensiile de gene, tehnica de aplicare este ceva mai complexa si poate dura pana la 2 ore si jumatate. De aceea, este necesar sa se apeleze la un lash-artist profesionist pentru aplicarea extensiilor de gene. 
Principalii pasi in acest caz sunt demachierea si degresarea ochilor, aplicarea unor benzi adezive pe genele inferioare – pentru a evita lipirea de genele superioare – si aplicarea propriu-zisa a extensiilor de gene, care se aplica pe o geana naturala, ultimul pas fiind pieptanarea genelor. Trebuie mentionat ca pe un singur fir natural al genelor pot fi lipite de la 1 pana la 3 extensii sau chiar un manunchi intreg de gene, specific tehnicii volum prin care se obtin gene mai voluminoase, peste 3D si pana la 12D. 
Totusi, este important sa se aleaga un tip de extensii de gene care sa se potriveasca fizionomiei si formei ochilor pe care le are o femeie, pentru ca purtarea genelor false sa nu fie incomoda sau daunatoare pentru genele naturale. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!