LICHIDARE STOCURI

Cum poți obține efect de extensii gene aplicând gene false banda!

Cum poți obține efect de extensii gene aplicând gene false banda!

N-ai incercat inca genele false tip banda? 
De ce nu? 
Sunt sexy, nu sunt complicate si economisesti timp pentru ca nu vei mai fi nevoita sa pierzi ore in sir la salon, te poti descurca foarte bine la tine acasa!
Eu iti voi descrie o metoda mai putin utilizata, insa foarte practica, iar efectul este… 
U-LU-I-TOR!
Poti obtine acest look cu o pereche de gene false banda  sau o pereche de gene false Ardell Pre-Cut (sunt gene deja pregatite intr-un set cu tot ce-ti trebuie). 
Pentru a putea aplica genele ai nevoie de o penseta, o forfecuta (daca acestea nu sunt taiate in prealabil) si un lipici de gene. Iti recomand orice adeziv Duo. 
Da, doar atat de putine lucruri iti sunt necesare!

Hai sa-ti dezvalui, pas cu pas, cum poti face asta:

1. Incepe prin a taia genele banda  in 2-4 segmente sau daca folosesti o pereche de gene false Ardell Pre-Cut  treci direct la pasul 2. 

2. Segmentele de gene se prind in penseta, se dau cu lipiciul de gene Duo pe banda, pe partea superioara (cea de deasupra) genelor false si lasam cam 30 de secunde pentru a-i da timp adezivului sa se usuce un pic...

3. Se tine pleoapa mobila (partea cu linia genelor) putin ridicata cu ajutorul degetului mare iar segmentele de gene se fixeaza sub genele naturale, la baza lor, pe dedesubt, cu ajutorul unei pensete.

4. Apasa usor banda genelor false, tot cu penseta, pentru a adera foarte bine. 

5. Intercaleaza genele false cu cele naturale si vei obtine cel mai natural look cu gene false. 

Daca iti doresti un efect mai dramatic, poti folosi un model de gene false mai bogate, precum cele Model Rock Fluffy.
Mai poti folosi genele tip banda fara sa le tai, dar iti recomand sa aplici metoda aceasta doar dupa ce te-ai familiarizat cu aplicarea in varianta de mai sus.
Un alt truc pe care ti-l dezvalui, pentru efectul “ochi de pisica”(cat eye), poti folosi doar 1-2 smocuri inspre coltul extern al ochiului si ta daaa… iata ce bine arata in doar cateva secunde! 

Deja cred ca stii ca produsele noastre sunt caracterizate de calitatea premium, asadar, genele se pot reutiliza daca le cureti cu atentie si le pastrezi in cutia lor.
Alegand corect modelul, le poti purta intreaga zi si chiar poti uita de ele folosind aceasta metoda inovativa, aproape secreta…

 
Daca totusi nu stii ce gene sa alegi, ne poti suna sau scrie pentru consultanta, sa poti face alegerea perfecta!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!