LICHIDARE STOCURI

Cum sa aplici genele false ca un profesionist?

Cum sa aplici genele false ca un profesionist?

 

Ai incercat genele false pentru a-ti perfectiona cel mai bun machiaj de seara sau de petrecere, dar fara succes? Este adevarat ca poate parea impresionant sa-ti aplici singura gene false, dar nu este atat de complicat pe cat pare. Urmareste pana la final articolul acesta scris cu rol informativ si vei reusi sa te bucuri de gene fabuloase!
 

Sfaturi care te pregatesc pentru aplicarea genelor false

Inainte de a trece la aplicarea genelor false ai in vedere urmatoarele aspecte:
  • Pentru inceput, este important sa alegi gene false care nu sunt prea groase, pentru ca sunt mai usor de aplicat si de purtat. 
  • Dupa ce le achizitionezi, scoate cu grija din ambalaj genele false pe care le-ai ales. Este foarte important sa nu le deteriorezi atunci cand le scoti din ambalajul in care sunt impachetate. 
  • Fa primul test fara lipici, pentru a intelege cum se aplica genele false. De fapt, fa cateva teste inainte, pentru a fi pregatita pentru ziua cea mare. 
  • Asaza geana falsa pe o pleoapa care a fost deja machiata, pentru a te asigura ca ramane fixata.
 

De ce ai nevoie pentru a aplica gene false 

La aplicarea genelor false ai nevoie de urmatoarele produse:
  • Gene false
  • Un ondulator de gene (optional)
  • Adeziv pentru gene false
  • Pensete
  • Forfecuta de unghii
  • Discheta de bumbac si demachiant (pentru a le indeparta)
  • Fard de ochi negru mat sau eyeliner lichid
 

Cum se aplica genele false pas cu pas

 Pasul 1: Inainte de a incepe, masoara lungimea genelor false pentru a te asigura ca se potrivesc cu dimensiunea ochiului tau si ca nu sunt prea mari la colturi. Daca sunt mari, taie marginea exterioara cu o foarfeca mica de unghii.


Pasul 2: Onduleaza genele tale naturale inainte de aplicarea genelor false daca acestea nu sunt curbate natural. Poti curba si genele false tinandu-le in mana daca doresti sa fie mai curbate decat sunt in realitate.
 
Pasul 3: Indoaie cele doua margini exterioare ale genelor false pentru a crea un C. Tine-le asa cateva secunde. Genele tale false vor fi mai flexibile si vor fi mai usor de aplicat, deoarece forma lor va fi adaptata la cea a ochiului tau.

Pasul 4: Aplica adezivul pentru gene false. Trebuie sa fii generoasa si sa aplici mai mult lipici, mai ales pe colturi, pentru ca genele false sa reziste mai mult timp.

 
Pasul 5: Sfatul pentru o aplicare reusita: astepti aproximativ 20 de secunde pentru ca lipiciul sa se usuce putin.
 
Pasul 6: Asaza genele false chiar deasupra, cat mai aproape posibil de linia genelor naturale. Incerca sa atingi pleoapa cat mai putin posibil.
 
Pasul 7: Dupa ce ai aplicat genele false pe ambele pleoape, aplica rimelul. Astfel, genele naturale se vor intercala de cele false, iar din punct de vedere vizual nu se vor putea distinge.
 
Pasul 8: Daca observi un decalaj intre genele reale si cele false, nu te panica, nu trebuie sa le indepartezi si sa o iei de la capat. Pur si simplu umple golul cu un fard de ochi negru, mat, sau cu un eyeliner lichid. In plus, ascunde si lipiciul daca este putin vizibil.
 
In final, nu-ti ramane decat sa te bucuri de niste gene absolut fabuloase!




 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!