LICHIDARE STOCURI

Cum sa eviti greselile cand aplici genele false?

Cum sa eviti greselile cand aplici genele false?

 


Cand vine vorba de un machiaj de calitate, genele false pot fi o alegere excelenta, mai ales pentru petreceri sau evenimente speciale. Pentru a obtine un aspect perfect este necesar ca aplicarea lor sa se realizeze cu multa grija si atentie. De pilda, nu se recomanda aplicarea unei cantitati mult prea mare de adeziv, desi acesta este primul instinct al femeilor care isi doresc sa nu stea cu grija ca genele lor ar putea sa se desprinda. Atat timp cat se foloseste un adeziv de calitate pentru gene false, nu exista niciun motiv de ingrijorare. 
Exista o multime de greseli pe care multe persoane le fac fara sa isi dea seama si care ar trebui sa fie evitate complet, atat pentru obtinerea unui aspect cat mai natural, cat si pentru intretinerea accesoriilor. Printre acestea se numara si cele mentionate mai jos: 
  1. Spatiul vizibil intre linia genelor naturale si genele false
Pentru obtinerea unui aspect armonios, specialistii recomanda sa se evite spatiul lasat intre linia genelor naturale si genele false. De asemenea, exista unele tipuri de adeziv care lasa o urma albicioasa. Din aceste cauze, exista riscul ca genele sa aiba un aspect artificial. Rezolvarea este usoara, aplica o linie fina de tus de pleoape pentru a acoperi acea zona. 
  1. Folosirea unei cantitati mari de adeziv
Exista multe persoane, mai ales cele incepatoare, care nu sunt sigure ca genele ar putea sa reziste daca nu aplica o cantitate generoasa de adeziv. In realitate, acest lucru ar putea sa ingreuneze aplicarea, pentru ca, pana cand adezivul se usuca, exista riscul ca genele sa alunece din locul in care au fost amplasate. Un truc folositor, asteptati 30 de secunde inainte de a aplica genele, adezivul trebuie sa fie usor cleios, nu umed. De asemenea, o cantitate mult prea mare de adeziv va fi mult mai vizibila si mai dificil de acoperit. 
  1. Aplicarea genelor false peste cele naturale
Genele false nu se aplica peste cele naturale, ci se aplica direct pe piele. Bineinteles, cu cat sunt mai apropiate de cele naturale, cu atat aspectul obtinut este mai realist, mai original, insa niciodata nu trebuie sa fie aplicate peste genele naturale. 
  1. Aplicarea machiajului inainte de aplicarea genelor sau invers?
Cand trebuie sa se aplice genele false, inainte sau dupa machiaj? Iata o intrebare la care multe femei nu stiu raspunsul. Conform make-up artistilor profesionisti, aplicarea genelor false a trebui sa fie ultimul pas in rutina machiajului tau. Explicatia este simpla, daca le aplici intai, fardul de pleoape, pudra, iti pot incarca neplacut genele dandu-le un aspect imbacsit si neplacut, si, in plus, iti pot cauza iritatii. Asadar, pentru a avea un aspect cat mai natural si armonios, genele false trebuie aplicate dupa ce ai finalizat machiajul fetei si ochilor.
  1. Este recomandata scurtarea genelor false
Exista cazuri in care genele sunt mai lungi decat linia ochiului, fiind nevoie sa se indeparteze  surplusul. Astfel, este indicata masurarea genelor inainte de aplicarea lor prin compararea cu dimensiunea ochiului. Foloseste o forfecuta pentru a ajusta lungimea benzii genelor false. Genele trebuie sa fie aplicate incepand de la o distanta de cativa milimetri de coltul intern al ochiului si nu trebuie sa-l depaseasca pe cel extern.   

In concluzie, pentru obtinerea unui aspect placut, armonios si cat mai natural, este important ca oricine sa aiba grija la greselile mentionate anterior si sa le evite cat de mult posibil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!