LICHIDARE STOCURI

De ce utilizam genele false?

De ce utilizam genele false?

 

Intrebarea cu privire la motivul pentru care femeile poarta gene false are multe raspunsuri. Acestea variaza de la incercarea de a obtine un aspect cat mai placut din punct de vedere estetic, la a avea mai multa incredere in sine.
Din punct de vedere estetic, genele false pot crea forma si pot adauga un contur impecabil ochilor, punandu-le in evidenta culoarea. Astfel, privirea este mult mai profunda si mai atractiva. De asemenea, genele false sunt adecvate si pentru persoanele care se confrunta cu diverse afectiuni care au ca rezultat caderea masiva a parului, asa cum este, de pilda, alopecia. 
Cu alte cuvinte, genele false capata un rol imens in imbunatatirea increderii in propria persoana, avand totodata si efectul de intinerire asupra tenului. Bineinteles, exista si alte motive pentru care genele false sunt folosite, principalele dintre ele fiind mentionate ulterior.
  1. Machiajul nu mai este necesar
Odata cu aplicarea genelor false, aspectul din jurul ochilor este puternic imbunatatit, iar culoarea acestora devine din ce in ce mai proeminenta si mai patrunzatoare, motiv pentru care multe femei aleg sa renunte la machiaj. De asemenea, accesoriile se dovedesc a fi de un real ajutor si pentru momentele de graba; doar se aplica, procedura care este gata, de obicei, in trei minute. Alte retusuri care ar solicita timp nu mai sunt necesare. 
  1. Stima de sine crescuta
Stima de sine este puternic influentata de aspectul persoanei. In cazul in care o femeie se simte complexata de propriile gene, pentru ca nu se incadreaza in standardele proprii de frumusete, genele false ar putea fi o solutie care sa amelioreze problema semnificativ. 

  1. Dobandirea unui aspect natural
Cu toate ca aplicarea genelor false ar trebui sa insemne tocmai contrariul, acestea contribuie, de fapt, la dobandirea unui aspect natural in cazul in care aplicarea machiajului este evitata sau daca se foloseste un machiaj care sa incarce tenul cat mai putin.

  1. Intinerirea tenului
Genele bogate au fost mereu un simbol pentru frumusete, eleganta, rafinament si tinerete. Un ten curat, luminos, care nu este incarcat cu mult prea multe straturi de machiaj reuseste sa creeze iluzia de ten intinerit. Astfel, toate femeile ar trebui sa apeleze la acest truc pentru a se bucura de astfel de beneficii.
  1. Aplicare facila
Chiar si persoanele incepatoare confirma ca nu petrec prea mult timp pentru a deprinde tehnica de aplicare a genelor false, multe dintre acestea ajungand sa fie adevarate experte chiar din confortul propriei locuinte. Bineinteles, exista si situatii in care demonstratia oferita de un specialist este una dintre cele mai importante metode de a invata. Din acest motiv, se recomanda ca persoanele care nu si-au mai aplicat niciodata aceste accesorii sa apeleze inainte la serviciile unui salon de infrumusetare, pentru un rezultat excelent. In timp, oricine poate sa se perfectioneze prin exercitiu.
Cu alte cuvinte, genele false sunt purtate dintr-o serie generoasa de motive, la fel ca cea mentionata anterior, ceea ce inseamna ca sunt foarte populare, mai ales in randul femeilor care participa des la evenimente. Capacitatea lor de a imbunatati aspectul tenului este de-a dreptul ireprosabila.

 
  • client

    Voicu Andrada

    quot
    Am doar cuvinte de lauda! Seriozitate, calitate si o gama larga de produse! Colaboram de multi ani si asta spune tot ❤️
  • client

    Ionela Dumitru

    quot                                             
    Recomand genele de la pourellebeauty!
     
    Le folosesc de multi ani, aceeași calitate de fiiecare data.
     Foarte prompti in expedierea coletelor, atenti de fiecare data, cu cadouri neasteptate! Multumesc mult!
      
                                                                                                       
  • client

    Cristina Plastin

    quot
    Recomand cu mare drag genele de la pourellebeauty!
    Sunt de calitate foarte bună! Preferatele mele sunt smocurile duble de la Ardell pentru ca au un aspect frumos si nu se rup cand sunt dezlipite din pachet. Imi place foarte mult si adezivul Duo brush on cel cu aplicator, pentru ca este foarte practic si se usuca repede. Colaboram de câtiva ani si pot spune ca sunt foarte mulțumita pentru calitate, seriozitate si promptitudine.
    Mulțumesc !❤
  • client

    Angheloiu Ionela

    quot
    Va multumesc!
     Am primit produsele dumneavoastra, sunt de calitate, sunt ambalate corespunzator si am primit si o surpriza, un pix cu sigla. Cumparati cu incredere!
  • client

    Adela Popescu

    quot Recomand cu mare drag genele de la pourellebeauty. ❤️ Au un aspect foarte natural și foarte ușor de folosit, chiar și pentru începători
  • client

    Eustina Nistorache

    quot
     
     
     Calitate superioara preturi foarte bune recomand cu drag genutele voastre, cu siguranta o sa mai revin cu mai multe comenzi! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!